tiistai 27. toukokuuta 2014

Mummolassa

HUI miten pitkä tauko onkaan ollu täälä bloggerin puolella. Oon itseasiassa vältellyt vähän tietokonetta kun ollut hyvät ilmat ja hoitanu vaan "pakolliset" feisbuukkaamiset puhelimella. Nyt on levätty ja keräilty ideoita takaraivoon!

Näiden muutaman päivän aikana on tapahtunut jotain ihan älytöntä. Ensin meidän tyttö lähti ryömimään, tunti siitä niin oltiin jo konttaus-asennossa, eikä varmaan mee kauaan että eteenpäin pääseminen sillä tavalla hiffataan niin paljon on intoa täynnä toi meijän kirppu (toim.huom. kieliopillisesti päin honkia oleva ennätyspitkä lause :D). Lisäksi me taidetaan tehdä hampaita ja ompas istuma-asentokin varmistunut ja suoristunut viikonlopun aikana. Niin ja onhan meijän tukkakin ottanut pienen tuuhennusprosessin, joka tosin ei välity näistä kuvista.. AINIIN ja taitaa sormiruualla olla sormensa pelissä (hehe) mutta löytyypä meiltä nyt pinsettiotekkin! Mää en kestä, yhessä yössä mun avuttomasta sylivauvasta tuli iso!Oltiin tosiaan sunnuntai ilta ja maanantai päivä mun äidilläni yökylässä. Nautittiin isosta pihasta, vedestä ja grillattiin. Tietty katottiin myös lätkää sormien välistä..

Maanantaina sain ottaa kesän ekat brunat rauhassa ulkona kun äiti hoisi Lumia. Hento päivetys on saatu pintaan, ehkä se tästä syvenee. Ruan jälkeen talsittiin lastenvaatekirppikselle, josta löyty pari vaatetta ja mummolaan syöttötuoli!
Toivottavasti sata samanlaista kuvaa ei haittaa, en vaan osannu päättää mitkä laitan :D Vaikka 200 muuta jäi julkaisematta.. Nyt mä lähden labraan verikokeisiin ensviikon magneettikuvaa varten, apua!

Huomenna viimeistään paneudun teidän kirjoituksiin, lukulista on ihan älytön näin viiden päivän jälkeen, onneksi muillakin on päivitystahti hieman löysääntynyt helteiden takia.

Mitä sinne puolelle ruutua kuuluu?

4 kommenttia :

 1. Ihania ilmeitä Lumilla noissa kuvissa! :)

  Meilläkin tuntuu tulevan sellaisia pyrähdyksiä kehityksessä ja nimenomaan liikkumisessa: ensin peruuteltiin pitkän aikaa, sitten yhtäkkiä lähdettiin eteenpäin ja melkein saman tien konttaamaan. Nyt Lotta on oppinut nousemaan tukea vasten, ensin polvilleen ja heti perään seisomaan! Missä on mun vauva?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Siis ennen omaa lasta kuvitteli tän mini-ajan kestävän kolmevuotta....

   Poista
 2. Ihania kuvia!!

  Hihittelin tuolle "tuuhenneelle tukalle". Se ihan varmasti on luonnossa oikein tuuhea, kuvissa nyt ei ihan just vielä näkynyt. ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...