keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kiitän, kumarran, niian, vilkutan, pian taas yhdessä laulellaan

Viimeinen muskari on lauleltu eilen ja tavataan toi porukka vasta elokuun puolessavälissä. Ihan samalla porukalla ei päästä jatkamaan, mutta onneksi aika monen kanssa kuitenkin. Välillä muskareiden hauskoja tapahtumia kertoessa kotona alkaa naurattaa. Tunnen henkilöt heidän lastensa nimillä. On Sepon äitiä ja Liisan äitiä, mutta mikä on henkilö nimeltään jonka kanssa vaihdan ajatuksia? Ei mitään hajua.


 Päästiin Lumin kanssa meidän kotimäki alas niin alkoi riisuutuminen. Mitä ihmettä olin ajatellut? Kotona lähtiessä katoin että päiväksi on luvattu "vaan 22astetta" eli sehän tarkotti sitä että neidille neulehaalaria ja itselle jakku niskaan. Jep, eipä kauaa menny niin rattaiden tavarakori täyttyi meidän ulkovarusteista :DMuskarin jälkeen käytiin moikkaamassa Lumin kummitätiä joka asuu aivan musiikkiopiston holleilla. Käytiin antamassa neuvoja kakun leipomiseen ja lainaamassa vuokaa. Just kun eilen paasasin sokerittomuudesta niin joudun tänään ehkä maistaa juhlilla synttärikakkua..


Keinuttiin ja nautittiin auringosta! Vierailtiin lähimmäisessä Fidassa josta tarttui pari juttua tytölle. Myös Lumin kummitäti oli löytänyt maailman ihaninpia juttuja kirppikseltä viikonloppuna meille. Palataan niihin kun jaksan treffata silitysraudan kanssa..


Mentiin vielä kiertelemään ihan kaupoille mutta ei tarttunut mitään mukaan (paitsi ne irtokarkit...). Kotona oltiin vasta puoli neljä ja juuri kun sain kotioven kiinni räjähti taivas ja alkoi kaamea vesisade. Niin sanotusti kreivin aikaan siis :) Kokkailtiin ja sit laitoinkin Lumin vaahtokylpyyn. Iloisen loiskimisen jälkeen ei iltapalksi nautittu mustikkapuuro ollu hirveen makee idis.. Pikasuihku ennen nukkumaanmenoa!


Nyt me aletaan valmistautua synttärijuhlille, ihanaa keskiviikkoa söpöläiset!

4 kommenttia :

 1. Voi tuota samaa biisiä tuli ite muutaman kerran lauleltua eskarissa :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia sielläkin! Voii tuo vika varsinkin! Hih, just äskön otin samanlaisia kuvia, kun Lilian sotkee :D Tällä hetkellä syöminen ei ooo ollenkaan pop.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuroa on kyllä joka paikassa.... :D Tulispa isäänsä, joka on kuulemma ollut siisti syöjä :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...