maanantai 19. toukokuuta 2014

Kesän ekat

Ai että me nautitaan! Vaikka monen muun tuoreen äidin tavoin mun päässäni pyörii kokoajan kysymyksiä että kuinka toi napero pitää tonne ulos asustaa, olo on niiiiin rentoutunut. Nää ilmat ei ois voinnu tulla parempaan saumaan, vesisade olikin jo niiin nähty.

Eilen nautittiin hyvän ruuan ja ystävien seurasta. Kesä yllätti ja bikinit odottaa vintillä vieläkin noutajaansa. Muistaiskohan ne huomenna hakea. Iltapäivästä vaihdettiin paikkaa ja katsottiin vähän matsia, mutta me lähdettiin kesken pelin kävelemään kotiin että iltapuuhat ei myöhästyisi. Ja siksi että toi lätkä ei nyt oo mun mielenkiinnonkohteissa hirveen korkeella. Mielummin sitä käpötteli ilta-auringossa .


Tänään heti aamusta käveltiin parikerrosta alaspäin niinkin eksoottiseen paikkaan kun meidän pihalle. Oon joka vuos aatellu että tylsää kun siihen ei paista aurinko aamupäivisin, mutta en tiedä mistä oon sen keksiny. Oli nimittäin tosi hankala löytää varjopaikkaa meidän neidille. Asian ratkas kuitenkin pihan tuulimylly, joka teki just äitiyspakkauksen makuupussin kokosen varjon nurtsille.


Pari tuntia hurahti kuin siivellä, jonka jälkeen uni maittoi viileässä sisätilassa. Ulkona Lumilla oli aivan liikaa päällä, vaikka asu koostuikin vaan pitkähihaisesta puuvilla-bodysta ja ohuista pöksyistä. Mitä teillä on ollu näillä keleillä päällä? Lauantaina tuli bussissa vastaan alle parivuotias rattaissa, makuupussissa ja vk-haalarissa jonka alta pilkotti vielä huppari. Olihan se viileämpi päivä, ja heti tuli olo että paleltuukohan Lumi mutta syliin ottaessa neiti oli hikinen ihan vaan omassa kevät-takissaan.

Huomena meillä on ohjelmassa kevään vika muskari. Mitä ihmettä me tehdään sit tiistaisin :D

6 kommenttia :

  1. Voi, että teillä on suloinen tyttö. =) Poika oli eilen myös ihan hikinen vaikka puin hänelle collegehousut ja pitkähihaisen paidan. Loppujen lopuksi riisuin hänet vaippasilleen ja jätin myös paidan päälle. Tänään osasin varustautua vähän paremmin ja laitoin lyhythihaisen bodyn ja ekaa kertaa shortsit. Tuntuu niin hassulta, kun ei tarvitse enää miettiä pukeutumista. Pikemminkin onko tämä liian kuuma vaate. Jään seurailemaan teidän touhuja! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sielä ollankin oltu viksumpia tänään kun täälä. Me lähdettiin neuvolaan sisävaatteissa ja puinpa päälle vielä neulehaalarinkin.. Se tosin oli poissa jo viidenminuutin kävelyn jälkeen HUH hellettä.

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...