torstai 22. toukokuuta 2014

Ilo silmille

Nuorempana tuli hamstrattua ale-rekeistä ties minkälaisia linssejä silmiensuojaksi. Ajattelin että mitä niihin paria euroa enempää laittamaan kun hukkuvat kuitenkin tai hajoavat. Nyt parivuotta kunnon lasit omistaneena ei paluuta hamstraamiseen ole. Kyllä se vaan niin on että laatu maksaa. Muutamat "halpikset" löytyy tietysti rymyreissujen varalle, joita ei tosin enää kamalasti ole..

Olin jop kauan himoinnut (tietysti) RayBanien Aviatoreita. Wayfarerit multa löytyy silmälaseina mustina joten jotain uutta halusin nenänpäälle.Kun vastaan tuli nää Ericat, olin myyty. Pehmeä ruskea väri ja siromuotoilu, YES PLEASE.


Kun laseihin on pistänyt muutaman kympin enemmän, on niiden käyttökin erilaista. Muistetaan suojapussi, pyyhitään pinnalle sopivalla liinalla. Ei enää kassinpohjalla naarmuuntuvia linssejä. Oon kuitenkin aika huithapeli ja myönnetään että lasit on kokenut aika kovia, mutta silti kuin uudet :)

Omalla kohdallani myös linsseissä oon huomannu eroja. Beachvolleytä pelaavana huomaa herkästi että esim H&M.n lasit vääristää. Pienellä heitolla ei tietenkään esim kävellessä ole mitään väliä, mutta tarkkuutta vaativassa lajissa sitä ei kaivattaisi.

kukalliset Glitter, vasurit RayBan, oikeat Rodokselta

Tietysti omia silmiä tärkeämmät on Lumin silmät. Saatiinkin ystävältä pienen enkelin lasit, joten etsimis propleemaa ei ollut. Nää on kun Lumin päähän tehty (alimmat) ja kuminauha sangasta sankaan takaa pysymisen.Kuka luottaa merkkin ja kuka markettiin? 

kuvat vuoden 2012 Porin reissulta.

1 kommentti :

  1. Mullakin löytyy halpis laseja aika paljon, sillä joskus niitä tuli hamstrattua. Kyllä minä luotan aika paljon merkkiin, mutta toki varmasti marketistakin löytyy hyviä juttuja, mutta on joitain tiettyjä mihin sitten haluaa panostaa ja ne kans kestää pitempään :) Hienot on lasit! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...