torstai 29. toukokuuta 2014

Hyvästi turvotus!

..Eli mitä kuuluu sokerilakolle.

Yhdeksän päivää takana. En todellakaan voi kertoa olleeni totaalisessa sokerilakossa näinä päivinä. Lähes joka päivä on saattanut mennä alas muutama salmiakki, mutta se ahmiminen ja överiksi meneminen on jäänyt.

Sokerin vähentäminen on näin pienessä ajassa tuonut kuitenkin jo omasta ielestäni hurjia muutoksia. Olen paljon pirteämpi, iloisempi ja sosiaalisempi. Jaksan siivota, tehdä töitä ja heilutella Lumia. Aamut on helpompia enkä koomaile Lumin touhutessa vieressä. Lenkit menee ripeämmin ja niille lähteminen on helpompaa.

Tietysti tässä on tullut vastaan vähän miinuksia ja oon joutunut miettimään vähän TAAS syömistottumuksiani. Elin siinä uskossa että en korvaa aterioita sillä päivittäisellä karkkipussilla, nyt kuitenkin yhdeksän päivän aikana on paino tippunut KAKSI kiloa. Jotain siis puuttuu. Tietysti, näin lyhyessä ajassa tuo paino on suurimmaksi osaksi nesteitä ja kuulostaa hullulta että haluaisin sen parikiloa takaisin. Selvästi karkeista tulleiden kaloreiden takia jään päivittäin miinukselle ja sen lisäksi lisääntyneet vaunulenkit kuluttavat enemmän. MITÄ IHMETTÄ lisään ruokavalioon joka koostuu jo 5-6 ateriasta..

Löysin Vaasan ruispalojen Facebook-sivuilta, tämmöisen smoothie-ohjeen jota oon nyt parinapäivänä testaillut. Hyvää ja täyttävää! Todella kätsy, jos tuntuu että mielikuvitus on hukassa :)


Asia missä pitäisi vielä skarpata on vedenjuonti. Miksi se on niin vaikeaa? Onko jollain hyviä vinkkejä millä sitä saisi menemään kurkusta alas? Välillä tulee havahduttua iltaisin tosiasiaan että saldo on ehkä 1 parin desin lasi..

Ja koska postaus ei olisi mitään ilman ennen ja jälkeen kuvia, niin tässä tulee! Turvotus poissa ja hyvä mieli! Olin vähän hölmö ja kuvat on erilaisia ja eri etäisyydeltä, mutta antaa olla..


Nyt vaan tsemppi päälle että pystyisin pitämään viikossa sen karkkipäivän vain yhtenä päivänä!

Kuka muuon tekemässä elämäntaparemonttia? Ja hyvät terveelliset välipalavinkit otetaan vastaan! 

6 kommenttia :

 1. Selkeä ero on!

  Itsekin YRITÄN vähentää herkuttelua... Jossain vaiheessa jo onnistuin, mutta taas on karannut käsistä... Ehkä vielä joskus. :D

  Tsempit sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se pon niin hankalaa, täälä taas myös ehkä taas lipsahdeltu..

   Poista
 2. Hyvä sinä! Minäkin koitan saada itteni biitsikuntoon jotenki :D Nyt sain lisä buustia, kun varattiin just yksi etelän matka jeeee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANAAA, mihin te meette! Mäkin tarviin tollasen tsempparin :D

   Poista
 3. Pitääkin käydä kurkkaamassa jos olisi jotain kivoja smoothie ohjeita, olen niin kyllästynyt omiin ideoihin :D Kunhan puolimaraton on ohi, yritän keskittyä vielä enemmän kiinteytymiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinteytyminen ois superjees täläkin! Tsempit juoksu-urakkaan!

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...