maanantai 12. toukokuuta 2014

Ah, niin ihanaa ja täydellistä.

Monissa blogeissa on eilen ja tänään näkynyt jos jonkinnäköstä liikkistä äitienpäiväkorttia, ihanaa aamubrunssia, lahjoja, laatuaikaa ja hemmottelua. Täälä ette semmosta tule näkemään, takana on nimittäin ihan tavallinen päivä muiden joukossa. Okei, kuulostipa katkeralta, oikeesti mulla oli tosi kivaa eilen! :D

Aamulla heräsin siivoilemaan, juomaan skumppa-lasista Novellen sinkki +E.tä (..) ja vaihtamaan kakkavaippaa. Isännällä tais olla vähän heikko happi johtuen edellispäivän laivalta paluusta, mutta noustuaan mä sain luistaa imuroinnista ja N hoiti koko kämpän pölyt pois.


Huolestuneille tiedoksi että poistin myös kynsilakat :)


Käytiin anopilla vetämässä navat täyteen tortilloja ja kakkua, eli säästyin kuitenkin muun kuin aamupalan valmistukselta. Illalla piipahdettiin pikavisiitillä vielä mun äidin luona viemässä kortti ja antamassa halit.
 Kotona laitettiin tyttö nukkumaan ja saunottiin. Kahdenkeskeistä aikaa, lätkämatsi telkkarista pauhaten, olo oli onnellinen!

Vaikka meidän neito ei vielä kortteja osaa askarrella tai toi herra oo mikään super-romantikko ei oo parempaa lahjaa kun tuhiseva nyytti vieressä ja hymy naamalla.


Lumi kuukauden ikäisenä, juuri kolmenkiloa ylittäneenä :)

IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ, vähän myöhässä :)

4 kommenttia :

 1. Voi miten nättinä on ollut Lumi eilen! Ja apua mikä tuhiseva pikku nyyytti! Tuollanen kuvamateriaali pitäs kieltää lailla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä! Erehdyin siirtämään äidin muistikortista kuvat omale koneelle :D Lumi kiittää!

   Poista
 2. Novellen sinkki +E on tosi hyvää! :) Ihanaa äitienpäivää sullekin myöhässä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIN ON! Ainoa happojuoma joka maistuu meikäläiselle.

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...