torstai 24. huhtikuuta 2014

Valkoista mustalle.

Noniin ja taas kaivettu yksi luonnon arkistosta. Ennen lapsimessuja etsin inspiraatiota Pinterestistä, tällä kertaa meidän eteiseen. Kaksi ja puolivuotta sitten kun ostettiin tää asunto, tiedin että johonkin kohtaan haluan liitutaulumaalia. Silloinkin tuli etsittyä ideoita netistä, taisinpa niistä kirjoitella silloiseen blogiinkin.

Maalin paikaksi valikoitui eteisen väliovi sekä pinta joka on asuntoon päin. Asuinkumppanin sisko kävi sen silloin sutimassa, ja kolmella kerroksella saatiin kiva taisainen lopputulos. Sen jälkeen on kyläilijät siihen kirjoitellut terveisiä, kummityttö piirrellyt (takuuvarma lastenviihdyttäjä!) ja oonpas tainu sinne jotain itekki rustailla. Ovi oli kuitenkin semmoinen sekametelisoppa että hermohan siihen ykspäivä meni. Onneksi Lumin kummisedän pojat sotkivatkin sen niin töyteen että sille oli pakko näyttää rättiä :) Tuossa se nyt komeilee, mustana ja tyhjänä.


Vasemmanpuoleinen kuva vastaa aika hyvin sitä miltä ovi näytti ennen. En valitettavasti aidosta tilanteesta muistanut napsasta kuvaa ja sielä oli kyllä niin henkilökohtasuuksia ja nimiä etten sitä varmaan ois viitsinyt ees julkasta. Oikeella on kiva idis Kalenterista. Meillä on kyllä seinäkalenteri, mutta silti kukaan ei ikinä muista mitään...

kuvat

Pitäisikö kuitenkin tyytyä yksinkertaiseen. Oon yrittäny selailla internetin syövereitä ja löytää jonkun ihanan meitä koskettavan quoten. Vielä ei oo tärpänny..

Edelliskerralla taulu meni suttuiseksi, koska monet nojasi siihen eteisessä esim laittaessa kenkiä jalkaan. Kävinkin kyselkemässä messuilla Teippitarhan pisteeltä semmosista tusseista, ja sainkin heiltä kynän testiin. Nyt siis vaan pitäisi keksiä joku suunnitelma..

MITÄ te piirtelisitte tohon?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...