perjantai 11. huhtikuuta 2014

Puolivuotias pikkuneiti

Noniin, perjantain messuilut on messuiltu (vaikka saatankin kävästä vielä huomenna tai sunnuntaina), joten on aika palata tohon mun pieneen silmätikkuun.

Eilen tosiaan oltiin puolivuotiaita. Tää ajankulu kun ei sillä hidastu että sitä päivittelee mutta HERRANJUMALA missä se mun pieni nyytti on. Tietty on aivan ihanaa kun tosta neidistä on kuoriutunut luonne esiin ja aletaan jo vähän vuorovaikuttaa pikkuhiljaa. Kohta se jo puhuu :')

No millasia me nyt sit ollaan. No tämä Neiti Rauhallisuus on kova jokeltelemaan, jakamaan hymyjä harvoille ja valituille sekä liikkumaankin yritetään. Selällään ei viihdytä edes nukkumaan menessä vaan maman pitää kylkiasennosta käydä kääntämässä turvallisempaan Lumin nukahdettua. Me pyöritään, liikutaan ehkä millimetri eteenpäin ja osoitetaan mieltä kiljahduksilla. Vieläkään meillä ei oikeastaan itketä. Saati että oltas nähty ainuttakaan kyyneltä.


Eilisessä neuvolassa saatiin ohjeita turvallisuuteen. Ei pidetä vielä sen kanssa kiirettä, jos toi nyt malttas sillälailla vielä pysyä paikoillaan. Meillä on ollu oikeestaan syntymästä asti säännöllinen päivärytmi, mutta saatiin siitäkin mustaa valkosella.

Soseita syödään viidesti päivässä. Aamupuuroksi uppoaa ihan vaan normi kaurapuuro, enää en oo hiutaleitakaan jaksanu hienontaa. Lemppari höyste on omena-sose, mutta menee nakunakin. Lihoista ollaan aloteltu kanan kanssa, mikä ei oo ollut menestys mutta bataatin kanssa se menee ihan ok alas myös. Maidossa siirrytään hiljalleen vierotusvalmisteeseen eli kakkospurkkiin. Ymmärretään jo avata suu kun lusikka lähestyy. Paitsi tietty jos ei kiinnosta :D


Leluista parhaita on kaikki rapiseva. Rapiseva kirja. marakassi, rapiseva leppäkerttulelu. Äitin tukka on kans superjees, viimesetkin kohta ton pikkutytön nyrkeissä.

Hampaita ei olla vielä saatu, kuolaa tulee ja kummallisia ärtymiskohtauksia mutta ikenillä vielä mennään. Kaikki ajallaan.


Hienosti istutaan jo selkä suorassa ja saatiinkin lupa ruokailla tuolissa pöydän ääressä. Kuten huomaatte, hyödynsin kuitenkin tuolilla lojuneen likapyykkikasan tukemaan pientä harjoittelijaa :D Taustalla näkyy myös "miltä meillä oikeasti näyttää"..Vaari ja Kummitäti kävikin kakkukesteillä eilen, tässä tilannekuvaa! Mama oli vähän enenpi fiiliksissä kakusta kun sankari :D

Semmosia puhelinkuvia tälläkertaa! Mitat tulee joskus jos muistan, nyt on neuvolakortti kadoksissa!

Onko nyt aika alkaa suunnittelemaan yksveebileitä?? 

3 kommenttia :

  1. Hahaa, ihan loistavia kuvia ja ilmeitä! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea koko perheelle :) Ilman muuta, nyt vaan seuraavien bileiden suunnittelu käyntiin;) Niin mäkin tein!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...