maanantai 7. huhtikuuta 2014

Mustavalkofilmissä.

No kyllä taas erottaa maanantain. Jossei jo lauantain juhliminen paina vieläkin harteilla niin viimestään toi harmaa ilma masentaa. Ja näitten yhdistelmä on karuista karuin. Eilen ja tänään on kuulunu yhden jos toisenkin suusta taas lause "Ei ikinä enää", jokohan se ees omalla kohdalla pitäs paikkansa.

Lauantaina tosiaan juhlittiin Lumin kummisedän sekä yhen toisen toverin yhteisiä viiskymppisiä. Bailattua tuli pikkutunneille saakka vaikka toi Myyrjorkin yöelämä nyt taas oli vähän mitä oli.. Mutta seura korvasi juhlapaikan laadun! Eilen heräsin pieneen väsymykseen ja kun laitoin tuumasta toimeen ja siivoilin niin olot oli tipotiessään. Siihen asti kunnes lysähdin sohvalle. Toi mun huonompi osapuoli nousi neljältä iltapäivällä ja lähti ostamaan meille hamppari-aineksia! Oli NIIIN hyviä.

Nyt mulla on pieni siivous proggis täälä meneillään. Ärsyttäviä arjen kasoja ympäri kämppää :D

KOSKA sitteristä ja leikkimatosta pääsee eroon -.-

6 kommenttia :

 1. Mä melkeen voisin jo luopuu sitterista, ei enää tarvita sitä juurikaan, paitsi ehkä jos otan Hugon messiin ku meen suihkuun. Nyt nään ton olkkaripöydän! Niiiiiin hieno. Voitko ystävällisesti kertoo miten teit sen :D:D Benjamin sanoo etten ikinä Sais hiottua sitä niin etteikö siitä jäis tikkuja käteen? Pitääkö paikkansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis tein niin että seisoin kädet puuskassa ja annoin ohjeita kun mies teki :D Mutta joo, kommenttia tuli että ei enää ikinä ja se hionta oli just kuulemma se veemäisin osuus :D ELI etsi lavat-hio-maalaa haluamasi väriseksi-kiinnitä pyörät :)

   Poista
 2. Maalistytön kanssa sitteri oli hyvinkin käytännöllinen, mutta Kesäheinä ei siinä juuri viihtynyt. Sitten kun asiaa olisi voinut ajatella, liikkui tyttö jo kovastikin eikä enää halunnut pysähtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nukuttiin siinä ekojen kuukausien päikkärit, nyt siinä syödään ehkä kerran kaks viikossa.. Eiköhän se kohta jouda..

   Poista
 3. Meilläkin on vielä kovassa käytössä sitteri ja leikkimatto... Hmpph ehkä sitten kun Lilian päättää lähtee liikkeelle niin vois hankkiutua jo eroon nuista. Luulen ettei paljoo kiinnosta sitten nuo samat lelut jotka heiluu pään päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä ei enää malteta makoilla sielä alla niin kellitään vaan äp-makuupussin päällä. Sitteri on jotenkin niin tilaavievä! Onneks ystävät lisääntyy niin voin heivata ton eteenpäin :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...