maanantai 14. huhtikuuta 2014

Messutunnelmia.

Aika purkaa vähän muistikorttia. Jonka sisällöstä päätellen kiinnosti kaikki muu paitsi Lapsimessut.. Perjantaina vierailin messuilla aika pikaisesti. Näin jälkikäteen ajateltuna oli virhe ottaa rattaat mukaan, sillä päivän jälkeen olin todella pettynyt messu-tarjontaan. Sunnuntaina tuli tehtyä uusi reissu kantorepun kanssa ja fiilikset ponnahti kyllä parempaan suuntaan!

Messujen alkamispäivänä tosiaan kierreltiin Marian kanssa lähinnä Lapsimessu puolella. Muutama jutska lähtikin mukaan, mutta ostoksista ajattelin kasata ihan oman pikku-jutun. Ei sillä että mitään päätähuimaavaa olis tarttunut mukaan. Alkuun sekaan mahtui loistavasti, mutta hetken päästä tungos yllätti. Olin jo sopinut uuden reissun sunnuntaille, joten mitään stressiä en ottanut rynnimisestä. Lapsimessujen puolelta onkin jo niin moni kirjotellu että mä jatkan muista aiheista.


Sunnuntaina tulikin kierreltyä osastot hiukan tarkemmin. Lego-rakennelmat oli ehdottomasti messujen parasta antia, kyllä noita mielummin ihasteli kun Miikkari-kojun ryysistä. Nää sai mut odottamaan hirveästi aikaa kun Lumi ymmärtää Legojen päälle, tämmösiä me sit rakennellaan ;)
Pienoismallit oli myös upeita, harmi että missattiin juuri lentokoneen lentonäytös! Luulen että N ois kans viihtynyt tuolapuolen messuja, mutta se oli kotona hääräämässä oman moottoripyöränsä kanssa. Tai oikeestaan en tiedä oliko, mutta jossain kuitenkin :D


Outletexpossa hypisteltiin tovi huulikiiltoja sekä lakkoja. Sunnuntaina hinnat oli laitettu vieläkin alhasemmiksi ja nyt niitä pystyi sanomaan jo messutarjouksiksi. Itselleni lähti Loréalin kojusta yhtä suntoista mukaan, nyt ei haitannut yhtään että kaikki on taas loppu samaan aikaan! 

Luomu ja lähiruoka oli kiinnostavuudeltaan top listassa heti Legojen jälkeen! Ihania maistiaisia, lämpimiä pienyrittäjiä sekä lapsipuolen ryysistä. Mukaan lähti Linkosuon ruissipsejä chilillä maustettuna ja pussi tyhjenikin erittäin nopeasti N.n suuhun illalla. Nautittiin myös makkarat ja jälkkäriksi Fudge Love Oy:n suussasulavat capuccino-fudget. Tää mama aikookin kiertää kaikenmaailman tori ja messutapahtumat näitten perässä! MILLOIN noi avaa putiikin! Hyvästi kesäkunto.

Viikonloppuna messut täydentyivät myös elämillä ja armottomina kissa-faneina vierailtiinkin sielä ystävän kanssa. Kaikilla kissoilla oli päällä tyypillinen "painu-nyt-siitä"-ilme. 


Tää albiino-marsu oli ehkä eläinten parhaimmistoa!
Kädentaidoista löytyi näytteilleasettajaa laidasta laitaan. Ystäväni löysi kauniin uniikin pienen korun Jäälasikukan kojusta. Harmi että pieni koju oli saanut aika syrjäisen paikan messuilta, mekin ihan vahingossa koukattiin kyseisen nurkan kautta. Riipuksissa oli käytetty aitoja luonnonkasveja sekä sulkia ja itse taiteilija osasikin kertoa korujen materiaalit ostopäätöstä tehdessä. Omaankin takaraivoon jäi kutkuttamaan eräs mihin oli maalattu(?) lumihiutale, sitä kun olisi aika vaikea kaapata säilymään lasinväliin :)

Semmosia messuiluja. Palataan tosiaan saaliiseen ja pariin pikkujuttuun vielä myöhemmin, kun saan testailut testattua :)

Saitteko te irti mitään tän vuoden messuista? 2 kommenttia :

  1. Hitsi kun nää meni multa ohi, no ens vuonna sitten.. Ja on muuten sun pikkuinen kasvanu siitä kun viimeks luin blogias :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...