tiistai 15. huhtikuuta 2014

Messusaalis.

Jaksaako joku näitä messujuttuja vielä? Mun kassiin ei hirveästi tosiaan lapsien puolelta mukaan mitään tarttunut. Nyt jälkeenpäin muiden postauksia lukiessa iskee joissain kohti pieni "MIKSEN MÄÄ NÄHNY TOTA"-harmitus, mutta ehkä sen yli päästään. Onneksi tein kierroksen vielä sunnuntainakin, niin sain omatkin varastot täydennettyä :)


Näitä nokkamukeja oon ettiny kissojen ja koirien kanssa kaikkialta, tuntuu ettei mitkään isotkaan kaupat näitä myy. Netissä taas seitsemän euron kupille tulee samanverran postikuluja.. Nyt oli messuilla ihan ok tarjous, 5euroa kipale joten otin ton pehmeä nokkasen ja hetken harkinnan jälkeen vielä kovanokkasen! Nää on kätsyjä kun käy meijän tuttipulloihin!


Naamaputsareissa en oo merkkiuskollinen, eli kun tuplapakkaus löyty kolmella eurolla, oli kaupat tehty.


Hiukset sai kans hellimistuotteita! Ikivanha luottoshampoo löyty vihdoin kera pumpun, niin kätevä!  Täsmähoitona mun vaalennetulle latvalle löyty öljy. Näitäkin oon pyöritelly marketeissa, mutta melkeen kahenkympin hinta on jättäny tuotteet hyllyyn. Tää puteli oli kans kolme euroa, ei paljoo heilauttanu!

Semmosia pikkujuttuja! Onko tuttuja tuotteita?

4 kommenttia :

  1. Meillä on noita "taikanokkamukeja", ihan loistavia kun lapsi voi juoda niistä hyvin itse eikä hölsky juomat pöydälle ja lattialle. :)

    VastaaPoista
  2. Sulle on haaste: http://sirieblog.blogspot.fi/2014/04/haasteen-vastaukset.html :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...