sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Loppuviikko.

Noniin, olisi aika pienten kuulumisien. Tää viikko on ollu yhtä paikasta a. paikkaan b. juoksemista, mistä oon kyllä toisaalta nauttinut. Piti ihan palata tarkistamaan että koska oon viimeks höpötelly ihan vaa arjesta. Niin se aika vaan menee että viime kuulumiset koski pääsiäisviikonloppua.

Kuluvan viikon tiistaina meillä oli muskaripäivä, ihan niinkuin aina tiistaisin. Oli lämmin päivä ja mentiinkin vielä läheiseen puistoon nauttimaan auringosta ja nukkumaan päikkärit. Keskiviikko taas meni lentopalloa pelaillessa.

Torstaina aamu meni kotona siivoillessa ja vähän uuden järjestyksen kanssa kamppaillessa. Puolet asunnosta on vieläkin kaaoksen vallassa, mutta kohta ryhdistäydyn taas :) Iltapäivästä hyppäsinkin  YKSIN julkisiin ja suuntasin keskustaan treffaamaan Demiä, Karoa, Juliaa ja Essiä. Mentiin Mildh pressin toimistolle katsastamaan Fresitan uudistunut ilme ja samalla saatiin nauttia pikku hoidoista. Itse kävin hartiahieronnassa ja vaikka tunnen kuinka jumissa täälä ollaan niin hierojaakin nauratti. Mitä ihmettä ooot tehnyt? Nautittiin muutamat drinksut


Eilen tehtiin myös kevään ensimmäinen Korkeasaari vierailu! Lähes kaikki eläimet olivät kylläkin flegmaattisia, mutta tuli sitä nähtyä leijonan takaraivo ja tiikerin selkäraidat. Oltin parin kaveriperheen kanssa matkassa viidellä aikuisella ja viidellä lapsella. Meidän isäntä on leikkimässä sotaa Upinniemessä tän viikonlopun joten mä sain olla yksinhuoltajana :)


Reissun jälkeen olin aivan poikki ja toi pikkuneiti ei kaikesta omasta yliväsymyksestään huolimatta suostunut päikkäreille. Siinä sit loppuilta kitisten lauleskeltiin ja käytiinv ielä ulkoilemassa päikkärien toivossa mutta ei. Yö nukuttiinkin sitten tosi hyvin :)Nyt aletaan siivoilemaan ja odottelemaan isiä kotiin! Mun työkaverit tulee myös kyläilylle, saisinkohan leivottua jotain :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...