keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Yhdeksän puhelimesta.

Tänään oli aivan ihana päivä! Toi ilma, seura ja fiilis oli niin loistava et pääsette muutaman kuvan kera meijän päivän mukaan! Osa on instagram-seuraajille (@klaraki) tuttuja, mutta koittakaa kestää!1. Aamu alkoi seitsemän aikaa kun neiti päätti alkaa jokellella. Neiti viereen, lelu käteen ja tää mama päätti kääntää vielä kylkeä.. 2. Aamun jumppatuokiot, pesut ja puuroilut siinä puol ysin pintaan. Yleensä ollaan yökkärissä vielä ekat päikkärit, niin tänäänkin. 3. Kahdeltatoista herättiin päikkäreiltä, ja pari seuraavaa tuntia menikin kiukutellessa. Mikään ei ollut hyvä paitsi syli, joten siinä tönötettiin sohvalla vaikka mun piti siivota. Ulkona oli ihana ilma joten hyökättiin ulos ja otettiin suunnaksi kummitäti. Lumi ei tykännyt pukemis-ideasta, tai no okei ylipäätään mistään ideasta..


4. Hauva ei oikeen tienny mitä meistä vierailijoista ois pitäny oikeen miettiä. Lumi oli hirveen kiinnostunut koirasta! 5. Selfie matkalta! Siis toi sää oli UPEA! Ja liian lämmin villakangastakille.. 6. Kotona syötiin perunaa. Ei uppoa vieläkään.


7. Koska isi oli kotiutunut, mä pääsin vihdoin imuroimaan. Tavarat paikalleen ja sitä rataa. Tän ja seuraavan kuvan välissä kävi toveri-pariskunta parturoimassa toisen osapuolen! 8. Hyvä kun olin saksia saanut käsistä laskettua, olikin aika rientää salille! Mulla oli treffit kahdeksalta sielä yhden toverin kanssa ja aika kova haukka-selkä päivä tulikin vedettyä! Pyöränkorissa palautus"juoma" ja pihalta kerätty pitsamainos-roska :D 9. VIHDOIN vähän ennen kymmentä kotona. Iltapalaa naamariin ja blogien selailua. Ja ihan oikeesti mites toi kaaos tuola, justhan mä olin 4tuntia aijemmin siivonnu...

Semmonen päivä, oikeestaan aika perusmeininkiä! Sali, toverit ja siivous, niistä nää päivät koostuu nykyään.

Millainen keskiviikko teillä on ollu? Ja haluutteko jatkossakin tämmösiä päivä-koosteita? 

4 kommenttia :

 1. Annahan tulla vaan, tää oli kiva :)

  Meillä keskiviikko kului pitkälti Touhutalossa tuttavien kanssa, Touhutalo on siis HopLopin vastine, mutta pienemässä koossa. Tytöt heiluivat siellä nelisen tuntia, ja kotiin lähdettäessä meillä olikin autolastillinen väsynyttä porukkaa; kaksi nuupahtanutta äitiä ja kolme väsähtänyttä lasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä salaa ootan et Lumi on sen ikänen että päästään Hoploppeihin sun muihin! Ja esim Muumimaailmaan tai huvipuistoihin kesällä :)

   Poista
 2. Meinasin laittaa sulle aamulla viestiä, että oltas menty sinne kerhoon, mutta meillä se kiukku ei laantunu koko päivänä! Oltiin neljän seinän vankina neljään asti :/ No mut ehkä vielä joku päivä sinne asti selvitään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä jouduin kans koko päivän kärrytellä tota kiukutteliaa :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...