keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Valotta

Ihanaa keskiviikkoa! Meidän aamu alkoi yhteisellä siivousprokkiksella, jonka jälkeen mä jatkoin vielä omasta vaatekaapistani. Kamoon, miten oon saanu sinne niin paljon vaatteita! Eteenpäin lähti kolme (isoa!) Ikea-pussillista, ja mun olo taas vähän keveni. Enkä edes pitkään aikaan oo ostanut itelleni mitään..


Loppu päivän oonki vaan kutonu. Ja kutonu ja kutonu ja kutonu. Jossain välissä tein myös yhen tupsun. Ai miten niin hurahtanut. Ihan kohta näättä mitä täälä oikeen valmistellaan!


Illemmalla jatkoin vähän siivousta, sekä valmistin mutakakun. Ekaa kertaa ikinä erottelin valkuaiset keltuaisista, mutta onnistuin! Hellapoliisin ohje olikin just noiden munien kannalta hieman kummallinen, mutta maku oli superhyvä! Jos tossa nyt voi edes epäonnistua.. Kuitenkin ehkä turhan hifistelyä, kun samaa kamaa saa vaan sekottamalla normaalisti ainekset keskenään.

(Äiti!Pääseekö näin liikkeelle?)Äiti kävi vielä töidensä jälkeen kylässä ja maistelemassa kakkua. Nähdään kyllä aivan liian harvoin! Miten sitä osaa arvostaakkin vanhempia ihan eritavalla, ihan jopa näin murrosiästä päästyä, että varsinkin oman lapsen saaneena. Ja kyllähän mä itekkin nautin kun nään miten tohkeissaan noi on ekasta lapsenlapsestaan :)

Nyt vielä muutama silmukka puikoilla eteenpäin, huomenna onkin luvassa treffejä! Palataan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...