maanantai 17. maaliskuuta 2014

Toisen vanha, meikän uus

No nyt on Tallinnan reissusta selvitty. Just ja just. Palataan astialle noissa merkeissä myöhemmin, kun oon saanu kaikki reissun kuvat eri lähteistä koneelle. Tänään oon istunut koneella ja lukenu teijän päivityksiä läpi, kylläpä niitä ehtikin kertyä.. No itteeni saan syyttää kun niin monia seurailen. Osaan ehdinkin jo kommentoimaan mutta se on mulla kesken vieläkin (tossa noin 30 välilehteä auki..) ja palaan niihin kun saan tän jutun valmiiksi.

Viime keskiviikkona käytiin tosiaan noutamassa meidän neidille istuin syömistä varten. Olin jo raskauden aikana päättänyt että haluan TrippTrappin, mutta siinä vanhana versiona. Jotenkin se muovihökötys ei miellytä mun silmää yhtään, tietty se ois varmaan ergonomisesti parempi. En kuitenkaan itse koe puisen olevan yhtään sen huonompi, joten miksei!

Haeskelin tuolia pitkään Tori.fi:stä, mutta aina ehti kaikki Whitewashit mennä mun nokan edestä. Laajensin kriteeriä myös täysvalkoiseen, mutta silti. Nopeat näköjään syö hitaat tässä värissä. Musta toi kuultolakattu on kivempi ihan vaan siisteyden kannalta, kaurapuuron värisessä tuolissa ei puuro erotu ;)

Laitoinkin sitten osto-imoituksen Toriin ja heti tärppäsi! Whitewash, puukaari ja himoitsemani pehmusteet, kaikki hinnalla jolla ei edes baby settiä ja pehmustetta ois saanu yhteensä uutena. :) Suosittelen siis myös oman haku ilmoituksen tekemistä! Tuoli sijaitsi kaikenlisäksi alle 10minuutin ajomatkan päästä meiltä. Diili done!Tuolin kaari (ja muovinen selkänoja) on valkoinen, mutta se ei ainakaan omaa silmääni häritse. Ainoat kulumajäljet löytyykin juuri kaaresta ja nahkaremistä vaikka tuoli oli ollut 7vuotta edellisellä omistajalla ahkerassa käytössä! Jos siis kaari joskus alkaa häiritsemään, luulen että selvitään hiekkapaperilla ja sipaisulla maalia :)
Nyt vaan odottelemaan että saadaan alkaa harjoittamaan istumalihaksia!

Nyt tää kuulis mielellään kokemuksia just tosta vauva-kaaresta! Muovinen vai tää puinen?

8 kommenttia :

 1. Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Hei ihana uus banneri!! Mii laik! Ja voi vitsi tuli mieleen mun oma syöttötuolin metsästykseni taannoin ku sellasta alettiin tarviimaan :D Eelan molemmat mummelit oli ostanu valmiiks meille jotkut ihan karseet muovihökötykset, ja mun mielessäni oli vaan yks ja ainoa, sellanen vanhanmallinen puinen ja valkoseks maalattu. Selasin toria varmaan päivittäin ja löysinki vihdoin täydellisen naurettavalla hinnalla! Mut olihan prosessi ku pitää olla näin sisustusnirso :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä yritin kans ettiä semmosta mikä teilläkin on! Maalausprosessiin en kuitenkaan ois jaksanu ryhtyä, tumminahan noita ois vaikka pilvinpimein..

   Banneri kiittää!

   Poista
 3. Tosi kivan värinen tuo! Ei vaan ehkä meidän kotiin sopiva. Mä ehdottomasti odotan kuulumisia tallinnan reissulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilelkkin ois koko valkonen käyny ehkä sisustukseen paremmin mut tosiaan toivon että ruoka näkyy tässä heikommin :D

   Poista
 4. Sait viimein haettua tuon ihanuuden! :)
  Mekin saatiin vihdoin ostettua se syöttötuoli. En saanu tripptrappia, mut samantyylinen halvempi versio kuitenkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihön siihen menny ko kolme kuukautta... :D Postausta ootellessa ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...