perjantai 14. maaliskuuta 2014

Soronoo

Ihan hävettää paljastaa että meikäläisellä on taas eessä irtiotto arjesta! Kohta alan pakkailemaan laukkuja ja huomenna lähtee paatti kohti Tallinnaa. Mennään Lumin kummitädin kanssa viettää vähän rentoutuslomaa ja yövytään paikanpäällä yksi yö hotellissa. En oo niinkään laiva ihmisiä, eipä enää kiinnosta se remuuminen. Lähinnä odotan Taxfreetä ja Viron lastenvaate-osastoja :D 


Aamulla kävin hakemassa lisää karvoja näihin ripsiin, vanhoja tais olla jäljellä neljä per silmä... :D Tukka kaipais ehk vielä jotain harjan näköistä. Ei toi tukka noin karseessa kunnossa oo, mä kävin just lenkillä tuola ihanassa kesäsäässä ripdihuollosta kotiutumisen jälkeen ja avasin vaan nutturan.. 

Omien kamojen lomassa pitäs kasata myös Lumille yökylä tarpeet, meidän äiti ottaa Lumin hoitoon ekaa kertaa! Onneks pikkunen ei vielä oikeestaan tarvii mitään ja kaikkea (esim vaippoja ja maitoa) saa kaupastakin.

Jospa noi silmäpussitkin vähän vielä hälventys, kyllä hän ihmeitä tapahtuu...

8 kommenttia :

 1. Laivareissu tekis kyllä buenoa, nauti! :)

  VastaaPoista
 2. Eikääää! Mä en oo vielkää selvinnyt sinne Tallinnan reissulle, kun kukaan ei koskaan ehdi.. ÄÄH oon niin kateellinen! No laita sitten kuvia mitä kaikkee ihanaa löysit sieltä, niin voin kateellisina kuolata täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ostospostausta tulossa, vaikken mitään hirveesti hamstrannutkaan :)

   Poista
 3. Ihanaa reissua! :) Nauti, ja raportoi sitten tultuas heti millanen reissu oli ja mitä kivaa Tallinnasta löytyi mukaan :) Mua kiinnostais kanssa ne Tallinnan lastenvaatekaupat. Sillon ku oon itse siellä viimeksi käynyt, mulla ei oo ollut lapsia joten en ylipäätään tiedä, millaisia lastenvaatekauppoja sieltä löytyy.

  Ja voihan sitä tykätä käydä laivalla vaikkei siellä oliskaan tarkotus vetää perseitä olalle... :) Semmosissa merkeissä oon itse (ennen lapsia) käynyt lukemattomia kertoja ja mukavaa on ollut. Laivareissusta me ollaan nyt haaveiltu koko porukalla, saas nähdä saatasko toteutettua se jo tässä tulevana kesänä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa! Raporttia tulee kun saan purettua kaikki kuvat eri paikoista koneelle :)

   Poista
 4. Mäkin haluan mennä tallinnaan shoppailemaan! Ihan itelle kyllä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...