tiistai 18. maaliskuuta 2014

Seuraa johtajaa.

Kylläpä oli taas niin nokkela otsikko että hyvä että ees ite pysyn tuolilla. Mun on jo pitkään pitänyt kirjotella niinkin tylsästä aiheesta, kuin miten meikäläine (miks käytän tota sanaa nykyään ihan liikaa..) seurailee teitä ja muita.

Kun aloitin blogien seuraamisen vuonna 2007 (??) taisin löytää niitä Tyylitaivaan (kuka muistaa! rip) kautta. Ensimmäinen seuraamani blogi taisi olla nykyisen Fashionweek 2.0 kirjoittaja Johanna, joka oli niiiin tyylikäs farkuissa ja valkoisessa t-paidassa. Ja kuinka pitkälle onkaan neito päässyt tuota kautta, kyllä tässä täytyy lippaa nostaa! Ihan syrämmestä ottaa kuinka blogimaailma on tosta muuttunut. Silloin suurin osa kirjoitteli nimettöminä, tai toisin sanoen päättöminä. Aika moni kirjoittajista halusi pysytellä kasvottomina. Postauksista suurin osa oli haaveasuja, järjettömiä kasoja ostoksia ja ihan pelkkiä päivänseurailuja.

Siirryinkin pikkuhiljaa klikkailemaan Blogilistan kautta löytöjä suosikeiksi. Ja sillä tiellä ollaan edelleen. Olen yrittänyt siirtyä bloggerin lukija-paneelin käyttöön, koska kaikkia lemppareitani ei BL.n kautta enää löydy ja se tuntuu olevan niin so-last-season. Jotenkin vaan tottumuksesta, klikkailen itseni aina ensinmainittuun paikkaan. Nykyään kun löytyy yhtä sun toista seuranta-kanavaa, löytyy tämäkin pieni soppi lähes jokaisesta.


Sekä tietysti meidät löytää myös sieltä Bloggerin lukija-asiasta, joka löytyy sivun oikeasta reunasta. 


Ihan vielä en ole tohtinut Facebookin sivuja väsätä. Kuinka moni seuraa sitä kautta blogeja? Jostain syystä tykkään enemmän "ulkopuolisista" lukijoista, on maailman ärsyttävintä kun rupean kertomaan jollekkin kaverille jostain ja "Jooo luin jo sun blogista". Siksi en tästä oo hirveesti hiiskahtanutkaan kellekkään vaan tänne on löydetty vähän vahingossa.. Terkkuja vaan niille!

VIHDOIN eilen sai myös ulkoasu vähän päivitystä. Banneri vaihtui yksinkertaiseen. Ekaa kertaa myös näinä kuukausina katselin vähän mun asetuksia ja oikein nauratti kun huomasin mulla olevan se numerovahvistus kommentoinnissa päällä. Se on niiin raivostuttava ja sit käytän sitä näköjään ite :D No nyt on asia korjattu :)

ELI mitä kautta juuri sinä seurailet lempi luettavia? Mikä on helpoin? Onko Blogilista jo ihan oldschool? :D Ja koska pitää pistää FB.sivut pystyyn !

11 kommenttia :

 1. Mä oon tykännyt blogilistan kautta seurailemisesta. Fb:ssä tulee kurkittua jonkin verran blogien sivustoja mutta sitä kautta en mitenkään hirveän aktiivisesti oo ruvennut seuraamaan vielä yhtään mitään :) Blogloviniin liittymistä oon itse ajatellut, koska sitä kautta oma blogi sais näkyvyyttä vähän enemmän, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi. Musta fb-sivuja ei tarvi välttämättä ollenkaan ellei itse koe sille tarvetta, musta ihan blogin itsensä lukeminen on kaikkein parasta puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois niin helppoa kun ois yks seuranta-tapa! :D Fb.n sivuja tuskin tulee väsättyä, itse kun en seuraile vissiin mitään blogia sen kautta niin miksi kukaan munkaan blogintynkää sinne tahtisi :D No ei, kaikki ajallaan :)

   Poista
 2. Mä taidan olla so last season koska en ymmärrä näistä mitän. Itteni oon kyllä blogilistalle ja blogloviniin lisänny mutta niissä en käy ikinä. :D Ite seuraan kaikkia bloggerin kautta, go me.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja kiitos että otit sen tunnistus jutun pois:D Jos joillaki on semmonen käytössä ni multa monesti kommentti huomaamatta jää matkan varrelle, kun ei sitä aina huomaa että se kirjainnumero monsteri ilmestyy sinne näytölle. Sitten on ihan siinä oletuksessa että on jo lähettäny kommentin. :)

   Poista
  2. SIIIS se tunnistus juttu on suoraan sanottuna niin perseestä! Oisin halunnu nähä mun ilmeen ko tajuun että mulla itelläni on se päällä :D Mulla on käyny kans kommentteja matkanvarrelle, kun ekan sivun latauksen jälkeen napsautan vaan välilehden kiinni.. Mä yritän nyt totutella tohon bloggeriin, kun kaikki näyttää löytyvän sitäkautta!

   Poista
 3. Mie löydän uudet blogit aika usein Blogilistan kautta (tuurilla tuoreista kirjoituksista tai hakusanoilla), ellei sitten johonkin entuudestaan tuttuun blogiin kommentoi joku mielenkiintoisen oloinen bloggaaja. Mutta bloggerin kautta miekin seuraan!

  Itse en seuraa blogeja Facebookista, vaikka omalla etunimelläni ja naamallani blogiani kirjoittelenkin. Se on se miun raja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä selaan myös usein tuoreita kirjoituksia aihepiireittäin! Monta löytöä oon tehnyt :) Mäkään en sueraa yhtään Fbn kautta, vaikka siellä moni hurjasti "lisämateriaalia" jakaakin :)

   Poista
 4. Go Blogilista! Sitä kautta minäkin seuraan blogea :D Ja tosi kiva tuo uus banneri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa Suvi! Blogilista on paras! Kaikilla ei vaan oo sitä seuraa nappia sivupalkissa ja ylikuormitun kun joudun ettimään sen itse :D:D PS PÄIVITÄ USEEMMIN.

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...