torstai 6. maaliskuuta 2014

Minä sinua sekä meidän torstai

Heipparallaa, me kotiuduttiin just Jumbosta. Oltiin moikkailemassa Mariaa ja Liliania ja aika meni ihan super nopeeta! Meikäläinen söi tapansa mukaan myöhäisen aamiaisen ja joi kitkerää kahvia. Kierreltiin, kaarreltiin ja muutama juttu lähti ihan kotiinkin asti.Kotona ei tule niinkään ajateltua kuinka rauhallinen Lumi oikeasti on. Piirre korostuu juuri muiden samanikäisten vauvojen seurassa. Eli tämmönen perus-apaattinen neito tää vaa on, enkä oo syöttäny kourallista rauhoittavia ennen kotoota lähtöä niinkuin vois luulla.. Raukka on muuten taas ihan pojan näkönen.


Kotona mu odotti lattiasta kattoon pesty kylpyhuone, sekä valmis ateria. N lähti lähes samalla ovenavauksella taloyhtiön kokoukseen ja mä täälä mietiskelen mitä sitä puuhais seuraavaks! Mä muuten just paasasin Marialle kuinka me aina syödään jauhelihakastiketta, mut oikeestaan kyllä lähes yhtä useesti tätä kana-avokadosalaattia! Kuinka monipuolista.. Tulossa muuten ruokaremppa-postaus, jahka saan sen tuolta luonnoksista julkastua!

Koska oon maailman paras äiti, ei kauppakeskuksesta tiettykään lähdetty tyhjinkäsin kotiin. Tällä kertaa pussissa keikkui kuitenkin vaan "tarpeellista" eli lusikoita Lumille. Ollaan käytetty ihan peruslusikoita soseiluun tähän asti, ja kyllähän niilläkin oltas pärjätty muttakunnääoliniinsöpöjä.. Toinen pussukka onkin sit yhelle yks vee pikkuprinsessalle, mut se jää tällä kertaa pimentoon kun bileet on vasta lauantaina ;)


Että semmonen sekametelisoppa tälläkertaa! Ja hei tervetuloa kaikki uutukaiset lukijat, teitä on taas ilmestyny kourallinen!

2 kommenttia :

  1. Kiitos ihanasta päivästä! Ehdottomasti uudestaan joku kerta. :)
    Ja sulla se palvelu toimii näköjään kotona. Ite jouduin tyytyy kaupan salaatteihin, kun ei edes itse jaksanu alkaa mitään tekee ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...