keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Meitä on kaksi, kammottavaksi ja aikataulun ylibuukkaus.

Tää viikko on ollut tähän asti aivan järkyttävä. Palautumista viikonlopusta tai no oikeestaan unirytmin ja vajeen korjaamista ei helpota se että oon aikatauluttanut mun päivät lähes tunnin tarkkuudella. Oonpas osannu sopia myös menoja päällekkäin, joten tänäänkin yksi meno (onneksi ja silti harmiksi) peruuntui ja yhden jouduin itekkin peruttamaan. Ja nyt mennään vasta keskiviikossa..

Ei silti että niin kiire olis ettei ny muutamia selfieitä oo pystyny nappaamaan. ;)


Ulkona oli tänään mitä mahtavin sää ja sainkin ihanan happihyppelyn ohella vähän höllätä. Pitkällä lenkillä oikein huomasin kuinka poikki onkaan, lähinnä raahauduin vaunujen perässä.. Ilma kuitenkin piristi ja sainkuin sainkin kotona siivottua meidän makuuhuoneen, sekä Lumin huoneen ennen vieraita. Huomiseksi jäi vielä olohuone, jonka siivoon päivittäin noin 10kertaa, puuh.


Huomis aamunkin meno peruuntui, joten aijon nukkua ainakin yheksään. Toivon tän päivän ilmaa huomiselle ja että päästäis päikkäreille ulkoilmaan, meillä kun ei parveketta ole. Yhen jälkeen tulee mun vanhat työkaverit kylään! Illalla menen salille. Piste. Nyt on tullu himmailtua sen verran kauan ettei oo ees mitään tekosyitä jäljellä.

Tämmönen kiireen valittelu taas tähän väliin. Ihanaa keskiviikkoa, miten teillä menee?

6 kommenttia :

 1. Se on kyllä jännä, kun itsellä ainakin saattaa olla montakin päivää ettei ole mitään sovittua ja hölläillään vaan kotona, ja sit jonain yhtenä päivänä on miljoona asiaa hoidettavana ja paikkaa missä olla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun ei muista menoja edes kalenterin avulla :D

   Poista
 2. Täällä onkin tänään se ihana ilma! Sain just lampaan uuniin ja ajattelin käyttää tän pirteyden siivoamiseen (kunhan pääsen tästä koneelta pois..). Oottepas te nätteinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täälä oli tänään myös, paitsi nyt illalla alkoi tulla lunta taas ihan kamalalla vauhdilla!

   Poista
 3. Hih! Hyvä, että sulla oli ihan sama ongelma mitä mullakin eilen :D Mutta ens keskiviikkona ei sovita mitään muuta ja mennään sinne kerhoon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on keskiviikkosin normaalisti lentopallo just tohon aikaan mutta yritetään! :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...