lauantai 29. maaliskuuta 2014

Lumi kaipaa huomiotasi.

Paistaa se aurinko risukasaankin, ainakin kolmisen viikkoa sitten kun kerrankin onni suosi ja olin voittanut kilpailussa! Toki myös päävoitto joka ois kerryttäny mukavasti esimerkiksi kesäloman matkakassaa ois kelvannu, mutta voitto se on pienikin voitto :)

Vaikkei kyllä mistään pienestä jutusta toki ollut kyse, vaan suuresta pienestä Nabbyn itkuhäläristä! Oon monesta paikasta lukenut tästä vain ja ainoastaan hyvää joten otin sen mielelläni vastaan! Nyt parin viikon kokeilun jälkeen voin todeta että tää on mahtava lisä meidän perheeseen. Vaikka meiltä ei löydy omaa pihaa saati parveketta, on häläri tuonut meille rauhan esim saunoessa sen jälkeen kun Lumi on jo untenmailla. Ei enää korvatarkkana hiljaisuudessa kökkimistä!
Kapistus toimii siis iPhonen ja android-puhelimen kanssa yhteen bluetoothilla. Yksi sovellus puhelimeen ja käyttövalmis! Tähän saa myös esim lämpömittaria yms, minkä itse koen ainakin ihan hyvänä lisänä kesään.Odotankin kovasti kesää että tää pääsee kunnolla käyttöön! Meillä on varattuna pieni luksus-loma Ahvenanmaalle, enää neljäkuukautta reissuun! ;)

Onko sielä koettu itkuhälytin tarpeelliseksi?

2 kommenttia :

  1. Meilllä ei oo itkuhälytintä ja oonkin kuolannut nabbya mutta hintansa tähden on jäänyt vielä kauppaan :/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hö! Tää tais olla muuten Stokkalla jossain kantistarjouksessa, vaikka ei se nyt kovin halpa silti ollut..

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...