sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Laatuaikaa.

Oon monessa viime aikaisessa kirjotuksessa haikaillu sen oman ajan perään. Koska tosiasia on se että tää vauva-arki on nykyään mun omaa aikaa, oonkin ottanu tänä viikonloppuna siitä vähän enemmän irti. Kyllä sitä pystyy rentoutua vaikka toverina on vähän vajaa puolvuotias.


Perjantaina.. Hmm. No en edes muista. Takapuoli ja reidet kyllä muistaa, vajaa parituntinen meni kuntosalilla. Aloitin kolmijakoisen ohjelman, kun pari kuukautta tuli joka kerta vedettyä kerralla koko kroppa. Ja jalkapäivän jälkeen on vessassakäynti taas vähän hankalampaa..


Eilen tosiaan heräsin pienene lihaskipuun, ja rentoilin vaan aamun. Oli aivan superihana ilma, ystävä kävi kahvilla ja mua ahdisti kun en saanu persettäni ylös lenkille. Tuli vilkastua Lumin huoneen ikkunasta pihalle ja sainkin haravointi (josta puhuin ääneen eilen koko päivän imurointina...)inspiksen! Tyttö pakettiin ja pihalle päikkäreille. Sielä tuli huhkittua kolmetuntia ja vielä ois homma kesken.. Asutaan tosiaan pienkerrostalossa jossa on 12 asuntoa ja tuntuu että ketään muuta ei kiinnosta onko pihalla kymmenen vuoden lehdet vai ei..


Lehtien seasta löytyi (APUA MIKÄ MUSITIKATKO!!) Se keltainen kukka mitä tulee aina keväisin.. Siis kamoon mikä sen nimi on.. Herätin myös leppäkerttu yhteiskunnan, niitä kun tuli noin miljoona vastaan..

Tää aamu onkin sit ollu lihasten kannalta vielä kamalampi kuin eilinen. Turha haaveilla kyykkäämisestä, istumisesta sohvalle ja oikeestaan suorana makaaminenkin särkee.. Hyvä ohjelma tuli siis tehtyä!


Lumin kanssa ollaan löydetty kääntymisen ilo! Muutaman kerran ollaan jopa pyöritty eteenpäin. Myös kaikki muu paitsi omat lelut kiinnostaa, on ihan parasta saada puhdas vaippa, rasvatuubi tai äitin sykemittari pieniin sormiin.

Mä selasin eilen muuten yöhön asti matkarattaita Torista ja eri verkkokaupoista ja tänään löysin ne haluamani FB.n kirpputorilta uudenveroisina ihan naurettavaan hintaan! Meille kotiutuu siis nämä Britaxit helpottamaan arkea kömpelöiden yhdistelmien vahvistukseksi!
Löytyykö teiltä matkarattaat tai kevyemmät kaupunki menopelit? 

6 kommenttia :

 1. Leskenlehti? Voikukka?

  Meillä oli sateenvarjorattaat yhdessä vaiheessa, ja ne oli tosi kätevät ottaa mukaan pienen tilanviennin takia. Mutta ei ne kovin käytännölliset olleet esim. kaupungin kaduilla. Tasaisilla alustoilla toimivat hyvin.

  Meiltä löytyy tuplarattaat, jotka menee kasaan aika kivasti eli on helppo ottaa mukaan, mutta joita on myös hyvä työntää niin kaupungilla kuin muuallakin. (Tosin ne ei oo paljoa enää olleet käytössä, koska Maalistyttö on jo sen ikäinen ettei paljoakaan halua istuskella rattaissa.)

  Mutta kunnolliset matkarattaat varmaan on hyvä satsaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on niin käömpelöt Emman yhdistelmöt että ei mee kun hermo kaupungilla, joten luulen et noi Britaxit tulee helpottamaan meijön arkea kummasti!

   Poista
 2. Miekin haluan nyt tietää, että oliko se kukka leskenlehti. :D

  Meillä on jotkut Carenan muinaiset matkarattaat kaupunkirattaina. Näppärät, mutta aika rumat. Salaa toivon, että ne hajoaisivat kesällä lentokoneessa, niin voisin ostaa uudet - pelkästä ulkonäkösyystä en ihan viitsisi. :P

  VastaaPoista
 3. Olihan se leskenlehti! :) Haha, joo ulkonäkö syyt ei ehkä oo se paras perustelu.. Mä katoin niitä Carenoita myös mutta luin muutamat arvostelut niistä niin ei jäänyt edes mietintään.. Meillä rattaat tulee kuitenkin aika kovaan käyttöön.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...