tiistai 4. helmikuuta 2014

Serkun kaa

Ollaan siitä onnekkaita, että vaikka mullakin on ystäviä joilla on lapsia (tosin jo lähemmäs vuoden ikäisiä) niin jos ei huvita liikkua kotoota esim pakkasilla voi kutsua naapurin kylään. Viereisessä rapussa asustelee N.n veli perheineen, joilla on kuusi päivää meidän tyttöä nuorempi tytär.Samanikäisyys oli jo odottaessa ihanaa, pystyi vähän juttelemaan tuntumuksista ja peloista ja fiiliksistä. Vaikkei mitään hyviä ystäviä ollakkaan tytön äidin kanssa, niin ollaan kyllä tässä viimeaikoina lähennytty. Juodaan kahvia, höpötellään vauvoista, miehistä ja elämästä ylipäätään. Semmosta pintapuolen raapasua.


Tänään aloitettiin Lumin kanssa vauvamuskari. Mua vähän jänskätti että ollaan ainoat pikkuruiset sielä, mutta ryhmässä olikin monta nelikuista, ja vauvat oli kaikki syntynyt about puolentoistaviikon sisään. :D Laulettiin ja leikiteltiin, ainakin äiti sai siitä irti hirveesti! Toivon myös että sieltä löytyisi juttukavereita.


Eihän nää vielä toisistaan mitään ymmärrä, mutta kaikki ajallaan :)

Nyt ruuan tekoon! Mä ostin lohta ja perunoita jotka aattelin survasta muussiksi, vihdoinkin vaihtelua jauhelihakastikkeeseen :)

6 kommenttia :

 1. Kivaa, että muskarireissu meni hienosti! :) Toivottavasti sieltä löytyy kivoja mammakavereitakin :) Itekin uskaltauduin maanantaina vauvajumppaan ja oli kyllä mukavaa, vaikka toiset vauvat oli jo lähes kaikki sellasia 6kk-12kk ja mammatkin sellasia kolmekymppisiä. Sunkin pitää joku kerta lähtee flamingoon jummpailemaan Lumin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäis! Mulla on jäsenyys tohon viereiseen Foreverclubiin, mutta hyllyllä myös iso nippu liikuntaseteleitä jemmassa ;)

   Poista
  2. Äkkiä sit käyttämään ne ennen kuin menee vanhaksi :D

   Poista
  3. Millasia aikatauluja sielä on! :D

   Poista
  4. Siellä on vauvajumppaa ainoastaan maanantaina klo 10.15. Yleensä siis aina päiväuni aika sillon :D

   Poista
  5. No onpa kummalliseen aikaan järkätty! :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...