maanantai 24. helmikuuta 2014

En keksi.

Pää lyö todentotta tyhjää. Niin rentouttava toi viikonloppu tais olla, vaikka myönnetään että ei se kyllä mitään lepäilyä ollut. En sitä nyt enenpää rupea availemaan, mutta oli ihan  mahtavaa; viiniä, ruokaa, tovereita, lätkää, paikallista ja leffaa. Eilen oli ihana tulla kotiin aikaisin, tosin tytön seurasta ei kauaa ehtinyt nauttia kun N.n isä tuli hakemaan sen vaunulenkille. Sainpahan siivottua vihdoin Lumin pikkuvaatteet seuraaville käyttäjille sillä aikaa.

Illalla tehtiin dippejä ja katottiin surkeita leffoja Netflixistä. Ihana ola kotona.


Perjantai luukki! Pitkästä aikaa kiharaa.

Aamulla sai pitkästä aikaa herätä valoon. Puhelimeen kurkatessa kello näytti kuitenkin vasta kahdeksaa mikä tarkoittaa vaan yhtä asiaa: KEVÄTTÄ! Fiilareissa sit siivoilin vähän vaatekaappia ja mietin jo että kohta voin laittaa noi ja noi päälle. Ja Conssit ilman sukkia! JEE. Meillä muuten nukuttiin taas eilen 10 tuntia ilman syömisiä tai tutin nostoja, saattoi vaikuttaa myös vähän olotilaan :D


Lumia ei paljoa kiinnostanu mamin innokkuus. sielä se peiton alla hekotteli omille sormilleen ja välillä vaati huomiota. Käytiinkin tossa just melkeen kahen tunnin vaunulenkillä ja tyty jatko unia vielä sen jälkeenkin. Jos näyttää isältään ni meikäläisen unilahjat on ainaki periytyny.Nyt vois olla päiväkahvin ja lounaan aika! Pahottelut puhelinkuvista, meillä on molemmista järkkäreistä loppunu akku ja oon ollu niin saamaton etten oo jaksanu latailla niitä saati ettiä latureita.

Ihanaa alkanutta viikkoa!


4 kommenttia :

 1. Ompa kiva että oot saanu viikonlopun tehä vähän muuta ku mitä yleensä, tuommoset piristysruiskeet auttaa niin paljo jaksamaan! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ihan uudella energialla taas!

   Poista
 2. Mä oon kans ihan fiiliksissä, kun aamulla lähtee kouluun kasiksi on jo valosaa ja kun pääsee neljältä kotia, on sillonki vielä valosaa! :D Jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! 4kk juhannukseen, VUUHUUU. ps. sun blogi ei päivity mun blogilistalla :((

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...