perjantai 28. helmikuuta 2014

Elossa

Juuri kun fiilistelin tota kevätsäätä ja kaikkea muuta mahtavaa, sain tänne seurakseni vuoteeseen vetävän taudin. No, nyt on nukuttu pari vuorokautta putkeen ja virtaa riittää taas. Lumi oli mun isällä hoidossa, musta kun ei edes sängystä ylösnousemiseen ollut. N taas oli jumissa töissä, ja illasta pelättiin että tauti oli iskeny siihenkin. Seuraavia päivä odotellessa.

Päivään sisältyi myöd nettishoppailusta haaveilua. Neitonen tarvitsisi kipeästi ensisyksylle varusteita ja tsekkailinkin tarjontaa. Zalandon alennuskoodit houkuttelivat tilaamaan pirteän vk-haalarin mutta jäi vielä mietintä mysyyn :)

Tänään heräsin tosiaan vihdoin virkeänä ja uskalsin laittaa jotain muutakin suuhun kuin vettä. Siivoilin (taas..) ja soitin isälle että voi tuoda Lumin kun haluaa. Sieltä se sitten saapui hetken päästä ja ai että kun oli ollutkin ikävä, vaikka alle vuorokausi oltiin erossa <3


Ei kai mulla muuta. Nyt saatte nauttia näistä etunojakuvista varmaan joka postauksessa. Meillä nimittäin vihdoin viihdytään myös masullaan! 

2 kommenttia :

  1. Ihana tytsy :3 Meilläkin toinen tyttö viihtyy jopa enemmän mahallaan kuin selällään, mutta toista vielä ketuttaa joka kerta kun joutuu minuuttia pidempään mahallaan jumppaamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Joo, onneks toi viihtyinen on joka päivä ees muutamaa sekunttia pidempi!

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...