maanantai 27. tammikuuta 2014

Vauvan huone.

Tytön huone tuntuu olevan ikuisuusprojekti. Ihan niinkun tää koko muukin kämppä :D Ei ehditty ennen tytön syntymää valmistella huonetta juuri lainkaan ja se kyllä näkyy. Saatin loppukesästä ystävän vanha sohvasänky huoneeseen, mutta lahjoitin sen pois ja nyt viikonloppuna se vihdoin haettiin. Oonkin viikon ajan pinnaillu Pinterestissä ihania kuvia ja miettinyt ideoita, nyt puuttuu vaan se toteutus.


Haluaisin huoneesta yksinkertaisen, neutraalin ja muunneltavan. Niin että kun tytöltä alkaa löytyä omaa tahtoa, voi huonetta muuttaa mieltymysten mukaan.Nyt pariin vuoteen kun huoneessa vain nukutaan, haluaisin kivoja säilytysjuttuja, muistoja seinille ja erilaisia tekstiilejä. Sisustustikkaista haaveilisin meidän makuuhuoneeseen, mutta koska ne ei sinne mahdu olisi ne kivat esim yövalon pidikkeenä lastenhuoneessa.Nyt olisi siis hakusessa jonkin näkönen säilytysasia. Haaveilen Ikean Hemnes-lipastosta kahdeksalla laatikolla. Oon myös kuullut että Expedit laatikkoineen on tosi kätevä leluille. Tori.fi:stä oon yrittäny katsoa kalusteita mitkä voisi vaikka halutessa maalata, mutta tuntuu että ne on kivenalla. 


Miltä teijän lastenhuone näyttää, laittakaa linkkejä! Uus luettavakaan ei ois pahitteeksi :)!

4 kommenttia :

 1. http://ajattelensinua.blogspot.fi/2014/01/meidan-asunto.html meillä siis ei oo vauvalle vielä omaa huonetta. Itse tykkään just samanlaisesta tyylistä mitä säki oot tähän laittanu. Isompi asunto ois kiva. Kiikkutuolin haluun ainaki mun lapsen huoneeseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ois isänluona ikivanha kiikkutuoli, mutta N on sitä mieltä että sitä ei sieltä haeta keräämään vaatteita nojalle :D tosin sille ois pitänyt tehdäkkin pieni tuunausprojekti, koska kyseinen tuoli on musta ja jotenkin liian kova lastenhuoneeseen. Teillä on ihana asunto!

   Poista
 2. Ihanan näköstä! Minäkin tykkään vaaleista sävyistä, mutta vauvan huoneeseen halusin myös jotain väriä, joten maalattiin yksi seinä oikeen kirkkaalla vaaleenpunasella, jonka päälle liimattin iso kirsikkapuu sisustustarra. Nyt tosin huoneessa vallitsee vielä kaaos, kun siellä on Kimmon painonnostopenkki ja muuta romua , kun vauvan sänky on viel meidän huoneessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös ihan hirvee kaaos huoneessa tällä hetkellä. Painonnostopenkki löytyi myös, mutta raskaana ollessa vedin sille niin hirveet itkuraivarit että N kiikutti sen vintille :D:D: Tosin samalla jouduin vastapainoksi luopumaan omasta vaaterekistäni... :D Ehkä vielä joku pv saan tuon kuntoon, nyt on ainakin tekstiilit jo tilattu!

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...