torstai 2. tammikuuta 2014

There's Snow one like you

Ihanaa uutta vuotta kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Tälä ollaan vähän sairasteltu, joten palataan vähän ajassa taaksepäin näin tammikuun kunniaksi.

Monella on varmasti jo pienestä pitäen takaraivossa lemppari nimiä. Semmosia millä nimetään pehmolelut, lempi tavarat tai vaikka se mielikuvituskaveri. Monilla kulkee myös suvussa tai perheessä perinteenä antaa joku tietty toinen tai kolmas nimi. Oon kuullut että kun vauva on ensikertaa syntymän jälkeen nostettu rinnalle, ei nimestä ole ollut enää pienintäkään epäselvyyttä, niin "Maijan" näkönen tuo pieni nyytti on.


Jotkut taas saavat stressiä, harmaita hiuksia, unettomuutta ja huonoja ehdotuksia. Tässä vaiheessa meidänperhe voi rivakasti nostaa kädet kattoon. Ei oikeastaan keretty edes keskustelemaan nimestä ennen mun synnytys-sairaalalle lähtöä. Jotenkin oltiin vaan ajateltu että onhan tässä vielä 4viikkoa laskettuun.


Jostain se sitten tuli, yhtä ennalta arvaamattomasti kuin tieto pienokaisesta itsestään. Aivan yhtäkkiä, samalla lailla kun ensilumi satoi pienenä maahan, yön aikana. Aamulla kun kurkkasi ulos, oli nurmikko huurteessa ja pihalle ilmestyneestä valkoisesta lumesta sai ehkä yhden pallon tehtyä.


Ja niinhän se on, tuo pieni enkeli on tuonut meidän elämään valoa ja iloa. Vaikka onhan sitä riittänyt muutenkin. Nimellä ei siis ole mitään kummoisempaa tarinaa. Haluttiin yksinkertainen, suomalainen ja kaunis nimi josta ei saa väännettyä mitään kummallista lempinimeä.Ja niin meidän pieni tyttö sai 22.12 nimekseen Lumi.

4 kommenttia :

  1. Lumi on kyl tosi kaunis nimi. :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä kaunis nimi <3 Me kerran oikeen keskusteltiin Jennan kanssa "sen bloggaajan, sen Klaran" vauvan nätistä nimestä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...