tiistai 14. tammikuuta 2014

Pieni suuri

Vuorokauden tunnit lipuu ohitse supernopeasti. Kiitos postiluukkuun tipahtaneen Greyn Anatomian yhdeksännen tuotantokauden! Äsken tais mennä kuus jaksoa putkeen, hups! En oo kyllä vieläkään päässy Georgen bussin alle jäämisen yli ja salaa toivon että se tekee mystisen kuolleista paluun! Aika monta tuottaria sitä on saanu jo odotella.. Elikkä suoraan sanottuna kuuden tunnin vollottamisen jälkeen on hyvä siristellä silmiä tietokoneen näytöllä :D

Tänään meillä kävi(ikivanha) työkaveri kahvilla. Työskenneltiin samassa paikassa vuosina 07-09 (?) ja musta on supersiistiä että vieläkin nähdään säännöllisesti. Muuta ei sitten tehtykkään! Aamulla käytiin tosin minilenkki tuola pakkasessa, mutta olin jo puolentunnin päästä kotona takaisin. Mami puki itselleen aivan liian vähän vaatetta, tytölle taas kerraston jos toisenkin liikaa.. 

Meillä ollaan otettu joku super kehitys-kasvuvaihe päälle. Sen lisäksi että syödän järkyttäviä määriä niin ollaan opittu uusia juttuja. Tai kehitytty vanhoissa. Esimerkkinä hillitön kuolaus (taito sekin!), niskan vahvistuminen sekä istumaan yritys. Niin ja pikkuhiljaa aletaan jo tarttumaan esineisiin ja viedään niitä innolla suuta kohti!Huomenna mennään saattamaan kummitäti maailmalle! Paljonkohan pillitetään lentokentällä :D Hotels.comin alennuskoodeilla pääsi tätikin matkaan edullisesti, suosittelen! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...