torstai 23. tammikuuta 2014

Lumipallo 3kk

Meillä vietettiin tosiaan tossa vajaa 2viikkoa sitten 3kuis-päivää. Käytiin viikko sitten neuvolassa, ja saatiin pahamaineisen rokotukset. Selvittiin niistä kuitenkin vain väsymyksellä ja vähän paremmin toimivalla vatsalla :D Itse piikki sai aikaan kovan huudon kylläkin.


Mitat saatiin tietysti myös matkaan. Viime käynnistä oli aikaa viisiviikkoa ja painoa ollaankin saatu mukavasti. Tämmönen tasapaksu pallura. Suluissa 2kk mitat :) 

Paino: 5882g (4815g)
Pituus: 58,4cm (54,6cm)
Pipo: 39,4cm (37,3cm)

Koska ollaan kasvettu niin hienosti, ei oikeestaan keskusteltu vielä soseista. Tai keskusteltiin sen verran että katsotaan niitä uudestaan 4kk neuvolassa joka meillä on 2viikon kuluttua. Tällä hetkellä syödään Nan:in ykköstä, muuta merkkiä ei olla ikinä ees testattu.Kovasti pyritään jo olemaan istuma-asennossa, makuulla oleva sitteri ei kiinnosta enää pätkääkään. Päänpiteleminen hiffattiin yhdessä yössä, ja mahallaan viihdytään päiväpäivältä enenpi. Jutellaan ja nauretaankin jo ääneen. Yöt menee niin hyvin kuin vaan voi mennä. Nukutaan 6-8 tuntia putkeen, joskus saatetaan havahtua tutin poissaoloon, mutta maitoa kaivataan vasta aamulla. Viikko sitten mentiin yöunille vasta puolenyön aikaan tai reippaasti jälkeen, nyt oon saanut aikaistettua sitä muutamana päivänä  yhteentoista. 


Semmoista siis tänne tälläkertaa :) 

2 kommenttia :

 1. Nii sulonen neiti taas <3
  Eihän niillä soseilla onneksi oo mitään kiirettä, kun muuten hyvin kasvaa ja nukkuu yötkin nuin hyvin! :)
  Me kokeillaan huomenna varmaan jotain sosetta, kun ei tuo neiti taaskaan malta nukkuu ku 2h kerrallaan yöllä ja sitten taas on nälkä .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin huomena mennä peruna ja porkkana ostoksille! :Dkiitos <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...