lauantai 11. tammikuuta 2014

Kiukkupussi

En tiedä oonko maininnut, mutta me ollaan päästy tää vauva-arki todella helpolla. Meillä ei ole vatsanväänteitä, iltakiukkuja,  syömisraivareita, flunssailuja eikä ensimmäisestä Rota-rokotteestakaan tullut mitään. Meille on sopinut joka korvike mitä ollaan kaupasta ostettu eikä minkään merkin vaipat aiheuta kutiamista tai muuta.

Raskaus-aikaankaan en kärsinyt alkuaikojen vaivoista, enkä kyllä muista kummoisempia keski-, tai loppuvaiheellakaan. Jos nyt ei tietysti raskausmyrkytystä lasketa... 

Nyt jo muutaman päivän on meillä mennyt nyrkki mielummin suuhun kuin tutti sekä kuolaaminen on aloitettu. Tänään sitten on noiden lisäksi kitisty enemmän kuin koko kolmen kuukauden aikana yhteensä. (Oikeasti valehtelematta voin sanoa että 3minuutin itkuputki on ollut ennätys.) 

Nyt jännätään että onko ne hampaat jotka sielä kutittaa. En usko etä ne sieltä vielä puhkeavat, vaikkei se epäkummallista olisikaan. Huh. Kaikki sympatiat äideille ja iseille joilla on vähän kiukkuisenpaa jälkikasvua, mulle riittäisi jo tää yksi ilta :D 


Oltiin viimeyönä tytön kanssa mun äidin luona yökylässä ja oon pitänyt parin päivän loman tietokoneesta. Muutama luonnos sielä odottelee ja viikonlopun aikaansaannoksia näkyy esimerkiksi oikean laidan Instagram-sivupalkista :) palataan siihen vielä paremmin joku toinen päivä. 

Millon teille on tullut ekat hampaat?

4 kommenttia :

 1. Oi voi, tsemppiä! :) Ihana kuulla, että ootte muuten selvinneet vähällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua pelottaa jo uhma ja murrosikä kun nyt on niin iisiä :D

   Poista
 2. Piti tulla heti kommenttisi jälkeen kurkkimaan blogiasi. Näin jo pikaselailun jälkeen vaikuttaa kivalta ja ihana vauveli sulla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...