tiistai 21. tammikuuta 2014

Jännän äärellä.

Tunnustan. Vietin eilen lähes koko yön pinnailemassa Pinterestiä.. Ihan vähän vaan jäi huutelemaan ne uudet lattiat tonne takaraivoon. Mutta ei kahta ilman kolmatta, sillä jossain vaiheessa kutsuu myös kylpyhuoneremontti.

Ihan ekaksi täytyy todeta että mä rakastan meidän asuntoa. Siis siinä määrin, etten välitä yhtään lattioista enkä varsinkaan kylpyhuoneesta. Silti tässä ollaan hyvän aikaan jo niitä siedetty ja asia on jäänyt unholaan. Muuttaessa tehtiin pieniä muutoksia. Kylpyhuoneen puun värinen paneelikatto, taso altaan vierestä ja karmit maalattiin valkoisiksi. Meidän alle 5neliön kylpyhuoneeseen on saatu myös mahtumaan sauna, joka petsattiin seiniltä tummaksi.


N.n hanuri peittämässä vähän kokonaiskuvaa, mutta kai siitä selvää saa :D Tässä siis juuri muuttaneina maalailemassa. Ah, yhekskytluvun boordi-laatat <3 Vasemmalla myös ukkelin nikkaroima pyykkikori joka sijaitsee tossa allaskaappia vastapäätä. Tämän ja saunan oven välissä on päältä täytettävä pesukone.

Mitäs sieltä internetin ihmeellisestä maailmasta siis löytyikäänVaaleaa ja KYLPYAMME! Luovuttaiskohan me saunasta.. Ja miten hauska onkin toi tiiliskiviladonta pystysuuntaan!


Mennään luultavasti materiaalivalinnoissa juurikin vaalealla seinällä ja tummalla lattialla. Helppohan sitä on sitten piristää tekstiileillä. Kalusteet saisi kuitenkin sisältää vähän luonnonmateriaaleja.

Onko joku sielä ruudun puolella käynyt kylppäriremppa-stressin läpi? Mistä löytyi mieluisimmat materiaalit?

kuvat

3 kommenttia :

 1. Me rempattiin koko kämppä kun ennenkun muutettiin tähän joten sinänsä erillistä kylppäri stressiä ei ollu :

  Voi että kun en muista enää yhtään mistä materiaalit, eri paikoista niitä ainakin poimittiin :D mutta ihan perus kaupoista, lattialaatat tais olla rautiasta, valkoset seinälaatat kodin terrasta, mustat seinälaatat jostain pelkästään laattoja myyvästä liikkeestä (laattapiste??) rättipatteri, suihku, vessanpönttö ja allaskalusteet tais olla melkein kaikki nekin eripaikoista jos oikein muistan :D

  VastaaPoista
 2. tein muuten just hetki sit kotipostauksen missä on kylppärikin pikaseen esitelty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olinki sielä käyny jo kurkkimassa! Me just aateltiin että jos ottais vaan kaikki samasta paikasta niin oisko helpoimpaa :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...