perjantai 17. tammikuuta 2014

Itkusilmä

Meidän aamu alkoi tänään neuvolalla. Nyyhkytin jo kotona valmiiksi niitä piikkejä vaikka tiesin ettei mitään hätää ole :D Meidän tyttö on tosiaan aika tuppisuu-tyyppiä eikä syntymisestä tähän päivään olla itketty varmaan edes tuntia yhteensä. Tänään avattiinkin sitten kunnolla äänihuulet, voi sitä karjunnan määrää. Nopeasti kyllä rauhoituttiin isin syliin ja kotonakin ollaan vaan nukuttu ja syöty. Vähän jaksettiin myös hymyillä, mutta kyllä likka on selvästi väsyneenpi. Toivotaan nyt ettei kuume nouse.Meiltä ei muuten löydy varmaan yhtään sopivaa puuvillapipoa tällä hetkellä kaapista. Kaikki on kahdenminuutin jälkeen silmillä, tämä yksilö pysyy jopa hetkenverran taitettunakin. Ei kyllä yleensä käytetä pipoa sisällä, mutta nyt havahduin hiuspohjan karstaan jota pehmitin vähän öljyllä. Jospa se katoaisi yhtä nopeasti kun oli ilmestynytkin. Ja on tuo pipo muuten eka ja vika HelloKitty-tuote tässä huushollissa..


Oon yrittänyt hyödyntää tytön väsymyksen sillä että ehtisin siivota, mutta arvatkaapa oonko saanut aikaiseksi.. No, vähän edes tavarat löytänyt paikalleen, mutta en kuitenkaan tohdi imuroida vaikka tiedänkin ettei Lumi siitä hätkähdä vaikka nukkuisi. Eli tekosyitä..

Nukuttiin hirveän hyvät yöunet, mutta silti mulla painaa luomet silmiä. Käytinkin äsken pitkästäaikaa Cupsolo-kahvikonetta, tällä kertaa kuppiin tippui kolme shotillista Guatemalan-espressoa sekä vähän maitoa päälle. NIIN hyvää. Miksei noita Starbucksin nappuloita saa suomesta!


IHANAA viikonloppua, mä pääsen vihdoin huomenna vähän tuulettumaan, mitä te aijotte?

2 kommenttia :

  1. Meilläkin oltiin normaalia väsyneempiä vielä seuraavanakin päivänä. Mitäköhän rauhottavia ne oikeen pistelee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi selvittiinkin sillä pelkällä väsyyksellä :D Eikä kyllä oikeestaan haitannu yhtään että sai itsekkin levähtää :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...