maanantai 13. tammikuuta 2014

Aina se on pojan näköinen.

Tää päivä on mennyt aamuisen vaunulenkin jälkeen kotosalla. Oon siivoillu kaappeja sekä sainpas nää hiuksetkin värjättyä. Parin päivän takainen kiukku ei ole palannut, päästiin siis säikähdyksellä. Onneks tyttö ei oo parkuja, vaan enemmänkin alahuulimurtuun-tyyppi.Meillä käydään hirveen useasti esimerkiksi sukulaisten ja vieraiden kanssa keskustelua siitä että no kummalta se nyt näyttää. Niin. En mäkään oikeen tiedä. Paitsi jos laittaa mun vauva-kuvan viereen, niin ei oo epäilystäkään. Tarvitseeko vauvan kolmikuisena vielä ees muistuttaa vanhempiaan?

Pakkailin tänään myös pikkuvaatteita pois. Meillä menee vieläkin, 13viikkoisina, 56cm vaatteet. Laitoin niitä kuitenkin  jo muutamaa lukuunottamatta pois, että saan ne kiertoon. En itse ostanut yhtään 50-56 kokoista vaatetta (nyt huijaan, pari kirpparilta!) vaan saatiin kaikki käytettynä ja muutamat uusina ystäviltä. Oon itse enemminkin sijoittanut 68-74 kokoihin ja jopa 80senttisiin! Onneksi pienet vaatteet kestää kierrätystä monella vauvalla!

Tästä päästäänkin aiheeseen 'miksi ostaa merkki vaatteita vauvalle'. No kun ne on niin söpöjä.. Varsinkin pikku-Conssit, joita löytyy meiltä nyt pari paria.. Sain nämä kyllä super edullisesti, samaan hintaan jossen huokeammallakin kun mitkä tahansa pikkukengät, joten salittakoon!2 kommenttia :

  1. Meillä ei oo ihan mini convereseja pimulle, mutta kaapissa oottaa jo 21 kokoo olevat mustat sekä vaaleenpunaset converset. niin söpöt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan nää vauva-koot aika turha ostos... Mutta niin kivat varmasti keväällä! :) Ja ihana muisto!

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...