perjantai 13. joulukuuta 2013

Kaksi kuukautta

Ihanaa perjantaita, sitä kuuluisaa epäonnenpäivää. Me ollaan tänään vältytty kaikilta kommelluksilta (kopkop) vaikkakin päivä on vasta puolessa välissä. Ollaan kyllä ainakin superisti jäljessä aikataulusta, jossei muuta. Eilen käytiin tosiaan taas näytillä neuvolassa. Ollaan kasvettu hurjasti ja vaikka synnyttiin kitukasvuisina niin hienosti otetaan kiinni normi-käyriä.

Saatiin myös ensimmäinen Rota-rokote ja tyytyväisenä sitä maiskuteltiin. Tammikuussa kun otetaan piikit kehiin saa isä tulla kyllä mukaan. En oo mitenkään piikkikammoinen, mutta oli kamala pidellä jo meidän kissaa rokotuksen aikana niin en usko että se on mukavaa vauvan kanssa.NÄÄÄIN isoja jo ollaan!

Tämmösiä mittoja saatiin tällä kertaa. Laitan sulkuihin 1kk mitat ja syntymämitat vielä sulkujensulkuihin, niitä kun ei täälä oo näkynyt :)

Pituus: 54,6cm (48,5cm (46cm))
Paino: 4815g (3394g (2655g))
Päänymp.: 37,3cm (34,4cm (33cm))Tämmöiset terveiset saatiin myös neuvolakorttiin. "Tyttö kasvaa hyvin, pääosin rintamaidolla. Vatsamakuullaan nostaa päätään. Kädet tulossa keskilinjaan. Ekoja hymyjä tullut. Iho siisti."
Tykkään meidän terveydenhoitajasta tosi paljon. Oon hirveän huono jakamaan tunteitani ja omia asioitani muille, varsinkin kasvotusten, mutta Marin kanssa meillä synkkaa superhyvin. Sitä en kyllä tiedä että voiko olla iljettäviä neuvolatätejä :) 


Neuvolan jälkeen lähdettiin ettimään täle mamalle kaikkea kivaa. No KappAhl tarjosi kaikista tuotteista -50%, joten Newbieitä sieltä taas hamstrattiin. Ne on niin ihanan pehmosia ja pelkistettyjä! Näistä kuvista voisi muuten luulla meillä kasvavan pieni poika! :D Kyllä meillä vaaleanpunaistakin käytetään.. Ja niin, löysin itsellenikin farkut, Zara ei kyllä petä koskaan! 

Nyt siivoilen kotoa ja odotan että N pääsee töistä kotiin ja tehdän Ikea reissu. Ostoslistalla ois uutta liesituuletinta(boooriiiing..) sekä itse aattelin hamstrata kynttilöitä ja ehkä jonkun huonekasvin! Myös lampaantalja näytti olevan alennuksessa, ehkä sekin vihdoin päätyy kassalle asti. 

Minkä kokoisia teillä ollaan oltu kahdenkuukauden iässä? 

2 kommenttia :

  1. Toinen on niin suloinen! :) Minä oon kanssa ite syntynyt pikkuruisena, vähän vähemmän painoin kun teidän tyttö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin oikeestaan ihan normikokosia siihen verraytuna että synnyttiin 4viikkoaetuajassa! Oot varmana ollu ihana rääpäle :) <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...