sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ite teitte.

Oon nyt tytön syntymän jälkeen innostunut neulomisesta. Pienet vaattteet kun on niin nopeita tehdä, etä munkin hermot ja kiinnostus säilyy. Omat taidot ei kuitenkaan ole vielä niin hyvät etten katsoisi kateellisena muiden luomuksia.. Terveisin. googlettanut miten tehdään nurjasilmukka..

Ollaan saatu aivan ihania pehmeitä paketteja, ja vaikka oon tunnestusti hurja shoppailija ja tolla tytöllä ei tuu olemaan koskaan pulaa vaatteista niin myönnän että nää itsetehdyt on vienyt mun sydämmeni.


N osasi Tallinassa vieraillessaan ostaa tän ihanan villapuvun! Se on tietysti aika reilu, mutta toimii hihat ja lahkeet käärittynä!Anoppi toi synnärille ihanan lapastumppu-setin ja pipon.Vasemmalla puolella on äitini tekemä  neuletakki. Aivan ihanan pehmoinen ja tuo ihan perusbodyyn "sitä jotain" ;) Oiken puolimmaisen on tehnyt ihana lapsuudenystäväni tytölle ristiäislahjaksi. Mun läheiset on niin taitavia! N ei meinannut uskoa ettei mekko ole kaupasta haettu..

Myös tätä mammaa on hemmoteltu lähiaikoina.. Anoppi oli käärinyt pakettiin ihanan tuubihuivin ja lapaset, isosiskon paketista taas löytyi kaunis kolmiohuivi.Nyt siis omat puikot suhisemaan, jos vaikka mulla olis joskus näytille jotain itse tekemää :)

2 kommenttia :

  1. Niin kauniita vaatteita! Näitä kuvia katsellessa itseäkin alkaa haluttaa aloittaa neulomaan jotain ihanaa tytölle :) Onneksi vaatteita ei voi olla koskaan liikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Pari uutta juttua tuli taas meijän äiteeltä, ehtiiköhän näitä käyttää :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...