sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ihana joulukuu!

Mun sunnuntai on mennyt siivoten. Niin se varmaan aina menee. Tänään jaksoin pestä jopa lattiat sekä pyyhkiä pölyt, oon noissa asioissa yleensä hirvee laiska. Vein tavaraa vintille ja toin sieltä hieman alaskin, huomenna näätte mitäs sieltä oikein löyty :) Pikkujuttuja, mutta piristää kummasti. On muuten ihan erinäköstä kun vaihtaa esim koristetyynyjen huoneita.

Yks mikä on raivostuttavaa, niin pyykkien kuivaaminen. Tai toi että tuola ne nyt roikkuu 2päivää ja sit on jo uudet koneessa pyörimässä. Onhan meillä alakerrassa tietty kuivausrumpu mutta laiska mikä laiska :D Pyyhkeet ja lakanat oon kyllä nyt käyttänyt sielä, tulee niiin pehmosia ja ihan kotikoti mieleen!

Siivouksen jälkeen oonkin viettänyt tovin verkkokaupoissa. Katellu sillä silmällä joululahjoja ja suunnitellu veronpalautusten päänmenoks kaikenlaista.. Tarvittais tolle pikkukaverille syöttötuoli ja sänky ja välillä kauhistuttaa tää kallis ja kaikkimullehetinyt-maku.


WEHEARTIT tarjosi taas inspiraatiota. Huomena taidan lähteä kynttilä ja tyynykauppaan. Tarvittais myös ihan vaan valaisimia kotiin. En oo jouluisin yhtään "joulusisustaja". En lämpene kullalle enkä punaiselle, mutta ylläoleva maanläheisyys lämmittää!

Mitenkäs sielä, joko on joulusiivous tehty? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...