torstai 26. joulukuuta 2013

Ensimmäinen joulu.

Kamera kaulassa ympäri kyliä. Silti otettujen kuvien määrä on olematon. Nyt jos koskaan kaipaan sitä kauan haaveiltua kompaktia kameraa, jota osaisi käyttää muutkin kuin minä itse.

Meidön joulu meni leppoisissa tunnelmissa sukulaisia kiertämässä. Joulu aattona kävin Jumbossa joululahjaostoksilla (perinne!). Ihmisiä oli juuri sopivasti, kylläkin enemmän kun viime vuosina. Siitä ajettiin äidin luokse Itä-Vantaalle. Juotiin kahvit ja syötiin pasteijat. Salakuljetettiin meidän paketit autoon koska paikalla oli yksi joka odotti pukin tuloa illalla.


Juuri ennen kun saavuttin paikalle, oli kuusi lentänyt nurin. Kaksi kertaa. Mä rakastan äidin joulukoristeita, vaikkakin tää ainoa surkea räpsäisy ei tuo kunniaa kuuselle :D


Äidiltä ajettiin kotiin, jossa ehdittiin vaihtaa vaatteet kun matka jatkuikin jo jouluaterialle anoppilaan. Oonkohan ainoa joka ei tiedä mitään jouluähkystä. Mun masuun päätyi tänäkin jouluna maltillisesti vaan kylmäsavulohta ja savusiikaa. No okei, maistoin mä siivun kinkkuakin.

Kotona oltiin monen mutkan kautta joskus yhdentoista jälkeen illalla. Oltiin napattu kaikki paketit matkaan ja niitä olikin aikamoinen kasa. Mehän vietettiin meidän neidin ristiäisiäkin viime sunnuntaina 22.päivä, josta oli myös paketteja jäljellä. Oltiin kyllä oltu superkilttejä..

Eilen käytiin viel' rääppimässä joulusapuskaa anopilla, tänään ollaan vaan oltu kotona. N teki meille pitsaa ja oli kyllä herkkua! Nyt toi neiti nukahti! Sänkyynpäin siis itsekkin! Palataan lahjojen ja ristiäisten kanssa myöhemmin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...